Yeni Şeyhhasan İlkokulu
ŞEYHHASAN MAH. ŞEYHHASAN AFET KONUTLARI KÜME EVLERİ ŞEYHHASAN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 78 ÇAT / ERZURUM

VİZYON

Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer ilköğretim okulları ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir okul olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir okul olmak. Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven,İnsana değer veren,Doğru ,dürüst ve çağdaş,Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen,Büyüklerini sayan, küçüklerini seven,Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi;Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r .

Normal

08.30-14.00

Sobalı

İlçe: 3 KM, İl 53 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çat ilçesinde apart ve pansiyonlar bulunmaktadır. Erzurum merkezden servis araçları ile geliş gidiş yapma imkanı vardır.